Sveriges framsida

Många av er visste kanske inte vilken partyhåla Gävle faktiskt är. Många av er kanske rentav inte ens varit i Gävle någon gång under er livsgång. Men nu har ni äntligen chansen att  få åka till denna tämligen karismatiska stad! Och oavsett om ni åker hit för att enbart fest, dansa, äta gott eller spela poker, kan vi nog alla vara överens om att det kommer att bli ett sjudundrande äventyr vi sent kommer att glömma.

Det man alltså kan konstatera om Sveriges småstäder är att det faktiskt är dessa som kan komma att bli Sveriges framsida. För aldrig någonsin har dessa småorter runt om i landet varit så populära som just nu och därför så bör man bredda sina vyer så mycket det bara går. Detta oavsett om man ska åka på sommarsemester eller bara en liten weekend över helgen. Sverige har mycket att erbjuda sina landsmän och just därför så ska man inte glömma underbara orter som Gävle och annat mysigt.

Tips på hur man upptäcker Sveriges framsidor:

  • Ta bilen och bege er ut på en liten roadtrip i Sverige. Välj ett område ni tycker verkar spännande, köp en karta, packa väskan och upplev Sverige ifrån en sida ni aldrig sett förut.
  • Istället för att fly Sverige på sommaren, stanna hemma och upplev en svensk sommar när den är som bäst. oavsett var i landet du bor. Glöm vädret och njut bara av ett grönskande Sverige!
  • Var stolt över ditt land. Vi må inte ha den bästa väderleken men kom ihåg att alla turister som besöker Sverise blri förälskade på studs.