Res till Gävle

Att resa måste nog vara en av de sakerna i livet som är värt att leva för. Att varje år bege sig ut på nya äventyr för att besöka nya platser,  ja den känslan är nästan obeskrivlig. Många av oss förtränger ibland hur stor den värld vi lever i faktiskt är, och nöjer sig därför för att stanna på samma punkt hela livet. Men det kan väl ändå inte vara särskilt inspirerade? Att aldrig få uppleva och se nya platser, det är för mig nästintill otänkbart.

Många brukar i regel förknippa resor med att åka så långt bort som det bara går. Men detta är givetvis inte nödvändigt. Att resa handlar inte om att åka så långt i från Sverige man kan, utan snarare om att komma bort och uppleva nya platser. Det räcker alltså att bara ta bilen och köra till grannstaden. Vem vet vad den har att erbjuda? Eller varför inte ge ditt eget land en chans och bege sig ut på en liten småstadstrip a la Sverige? Den svenska sommaren är faktiskt underbar när vädret väl är på topp , så varför inte ge den en ärlig chans? Att resa runt i Sverige är utan tvekan en upplevelse alla borde göra någon gång i livet.

En upplevelse man utan tvekan inte får missa är Gävle city fest. Ytterliggare en festival tänker du, men detta är verkligen något i särklass.  För att inte tala om Gävle som stad, som är både trivsam och gemytlig. En stad behvöer inte vara stor och cool för att vara värd att besöka. Ibland räcker det med trevliga människor och en härlig city fest. Så packa väskan nu och besök Sveriges trevligaste småstad. Du kommer inte att ångra dig.