Glittrig nyårsfest

glitterHur får man till den bästa festen på hela året? Det behöver egentligen inte vara svårt, utan handlar mest om planering. Alla vill fira in det nya året lyxigt skålandes med människor man tycker om, så varför inte ge denna speciella kväll lite extra glitter och guldkant?

Att ställa till med ett hejdundrande firande på nyår är något som alltid uppskattas. För att lyckas bör man prioritera rätt grejer för nyårsfirandet utifrån hur många personer man är och vilka förutsättningar man har för att hålla i en fest. Här följer bra tips för den som vill hålla i den bästa glittriga nyårsfesten!

Detaljerad planering

Hemligheten bakom att få till en riktigt bra nyårsfest är att planera ordentligt, så att du som värd i lugn och ro kan skåla in det nya året i välsmakande bubbel tillsammans med dina gäster. Pynt för en nyårsfest är a och o, och det kan vara smart att bestämma ett färgtema för festen. Ett hett tips är sedan att beställa ballonger och andra dekorationer från http://www.partytajm.se/ballonger-och-dekorationer.html. Guld och svart är två klassiska nyårsfärger, men det går lika bra att vara lite vågad med färgvalen också. Glitter är dock väldigt viktigt. Det bästa är att hålla sig till som mest tre färger, detta för att det inte ska kännas för plottrigt. I tidningen Chic står det att det kan vara trevligt att lägga lite extra krut på placeringskort till dukningen, de får gärna vara Instagram-vänliga. Följ ständigt färgtemat och var inte rädd att köra på lite extra med glitter. Lägg en rolig och snygg nyårshatt på varje persons plats, gärna olika. Detta kommer garanterat leda till många roliga och festliga nyårsbilder. Se till att ha skojiga aktiviteter planerade till nyårsafton, det kan vara allt från utklädnader till ett photobooth! Då får gästerna själva välja vad de ska delta i. Röj även undan lite på någon strategiskt utvald plats – ett dansgolv behövs alltid!

Servera mat som alla gillar

Gällande maten så är det viktigaste att servera något som alla tycker om och kan äta. I övrigt så finns det inga måsten kring vad man ska äta. Om det blir en klassisk oxfilé-middag, så följer här tips på passande dryck till det: