GI mat på årets city fest!

Nu är det äntligen dags för årets Gävle city fest. Det är evenemang som vi alla gladeligen ser fram emot varje år, och nu är det snart äntligen dags igen. Vi minns ju alla så väl hur lyckad denna fest var förra året, men också alla år dess för innan. Gävle city fest gör dig aldrig besviken, och vi kommer alla med stor sannolikhet bli nöjda även detta år.

Jag vet med all säkerhet att en hel del nya inslag kommer dyka upp, och det är just därför som jag personligen är så exalterad inför årets fest. Min favorit varje år brukar utan tvekan vara alla spännande matställen som finns att välja mellan.

Varje år så är maten det som är en kulturell upplevelse, och man blir aldrig besviken på dessa kulinariska läckerheter.  I år ska har man tydligen lagt fokus på hälsa och välmående, och därför så kommer en hel del matstånd erbjud GI matav alla dess sorter. Dessa passar ju givetvis mig som handen i handsken, då jag själv följt GI metoden i snart ett år. Att få lite ny inspiration och recept att ta del av, är något jag personligen värderar mycket högt. För vem vill inte äta god mat som är både nyttig och fattig på kolhydrater?

Jag hoppas att alla ni läsare är lika exalterad som jag är inför årets festival. Glöm nu inte vilket datum festen börjar,så att ni inte glömmer att ta ledigt. Vi ses vid matstånden!