Fixa onlinebröllop med IKEA

IKEA, det stora möbelvaruhuset som hela världen känner till. Nu tar de ytterligare ett nytt kliv och introducerar onlinebröllop i skogar och på stränder. 

788757-diamond-engagement-ring-and-wedding-bandKärleken kan vara ett av de bästa och vackraste saker man kan vara med om. Men ibland kan det kännas lite svårt att komma till skott då det känns lite overkligt och kanske även gammaldags. Just detta vill IKEA ändra på, samtidigt som de gärna vill lyfta varumärket och även sina produkter.

Fira med alla vart de än befinner sig

”På Ikea vill vi att alla ska kunna fira kärleken till sin partner tillsammans med släkt och vänner, även de som befinner sig långt borta.”(Expressen)

Ja, att man kan fira med sina nära och kära vart de än befinner sig är något helt fantastiskt och blir till en rolig grej där kärleken hamnar i fokus. vad som är härligt att man kan få välja vart man vill befinna sig. Här på sajten har vi tidigare skrivit om olika typer av fester och genom IKEAS nya tjänst gör man att det – även då man inte ses i verkligheten, så kan det bli mer personligt då lala är lite mer på helspänn i vad som sker.

Dock finns det en liten detalj man bör ha i åtanke. Detta är att alla giftermål som görs kommer att läggas upp på IKEAS facebook-sida för allmän beskådan. Men vad är det om inte kärlek. För man vill ju skrika ut att man sagt ”ja”.