Festivalstämning på hög nivå

Nu är det snart dags igen för årets Gävle city fest. Varje år brakar det loss ordentligt med både pompa ståt. Mängder av mat och dryck i kombination med gillestånd och karuseller kommer att resultera i en riktigt härlig stämning. Gävle city fest varar i dagarna fyra och sätter igång torsdagen den 6 juli och håller igång till och med söndagen den 9 juli.

SMHI spår sol i dagarna fyra och alla invånare i Gävle håller tummen för att detta ska stämma. Vi minns alla hur förra årets prognos såg ut och hur det slutade. Låt oss få slippa de kaoset i år! Regn, åska och allmänt oväder är något vi inte önskar någon på deras efterlängtade festival.

Det som utmärker årets Gävle city fest är att ett tivoli kommer att slå sig ner mitt i city, men också att fler konserter kommer att äga rum. Om man skulle vilja boka biljetter till särskilda artister eller framträdanden kan man kontakta biljettservicen via telefon. Vill du hitta telefonnummer till detta kolla i närmaste lokaltidning eller i din närbutik. Biljetter kan komma att kosta allt från 150-300 kr beroende på vilken typ av show det är. Åkband och klippbiljetter till tivolit beräknas kosta 100-200 kr beroende på om det är vuxen- eller barnbiljetter.

Viktigt att tänka på under festivaler som dessa är att försöka ha koll på sina tillhörigheter.  Det är vanligt med ficktjuvar och dylikt så glöm inte att hålla ett uppvakande öga på din väska.